رئیس‌جمهور: اگر در معرض انتخابی بودیم که شایسته آن نبودیم، کنار بکشیم-راهبرد معاصر
جانشین فرمانده کل سپاه: آتش‌بس غزه پیروزی مقاومت و تحقق وعده الهی بود شمخانی عزادار شد خطیب نماز جمعه تهران: آتش‌بس غزه پیروزی جبهه مقاومت در برابر اسرائیل است / ایران امروز ابرقدرت است نمایش اقتدار مرزبانان در رزمایش دریایی محمد رسول‌الله (ص) در سواحل دریای عمان رئیس‌جمهور وارد مسکو شد برادر سرتیم حفاظت سید ابراهیم رئیسی: برادرم مخالف سفر رئیسی به مرز ایران و آذربایجان بود توئیت روسی حساب کاربری رهبر انقلاب در آستانه سفر رئیس‌جمهور به روسیه جانشین اطلاعات سپاه: تنها ۱۳ تا ۱۵ درصد تحت تأثیر مسئله حجاب قرار گرفته‌اند دومین رهبر انجمن حجتیه درگذشت دعوت به راهپیمایی جمعه نصر و جشن پیروزی در سراسر کشور دستگیری ۱۵ تروریست در سیستان و بلوچستان/ عملیات ناتمام! رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: دشمن جرأت نگاه چپ به ایران ندارد رهبر انقلاب: صبر و ایستادگی مردم و مقاومت فلسطین، رژیم صهیونیستی را وادار به عقب‌نشینی کرد الحاق سامانه‌های موشکی جدید به ارتش/پهپاد‌های مهاجم در جاسک‌ + تصاویر بیانیه سپاه درباره آتش‌بس در غزه: حماس قهرمان از میدان مذاکره و توافق، سربلند بیرون آمد

رئیس‌جمهور: اگر در معرض انتخابی بودیم که شایسته آن نبودیم، کنار بکشیم

مسعود پزشکیان در دیدار جمعی از فعالان سیاسی استان خراسان رضوی گفت: اصلاح را از خودمان آغاز کنیم و اگر در معرض انتخابی بودیم که شایسته آن نبودیم، کنار بکشیم.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۰ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 03
کد خبر: ۲۵۶۳۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور بعد از ظهر سه‌شنبه در ادامه برنامه‌های سفر به مشهدالرضا (ع)، در دیدار جمعی از فعالان سیاسی استان خراسان رضوی، ضمن تسلیت فرارسیدن سالروز شهادت امام رضا (ع)، با اشاره به دغدغه‌ها و مطالبات مطرح شده در این نشست از سوی حاضران، با بیان اینکه بنده اگر چه در جایگاه ریاست جمهوری، اما یکی از شما هستم و توان معجزه ندارم، تصریح کرد: فقط در صورتی که همه دست در دست هم دهیم می‌توانیم بر مشکلات غلبه کنیم.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه باید به دنبال شایسته‌گزینی باشیم، افزود: اگر به دنبال این باشیم که افراد و مسئولان فعلی را به صرف اینکه متعلق به حزب و جناح ما نیستند حذف کنیم، ما هم مثل کسانی عمل کرده‌ایم که به آنها انتقاد می‌کنیم. ملاک برتری افراد چنانکه پیامبر اسلام (ص) فرموده‌اند، فقط تقواست و تقوا از نظر اعتقادی یعنی حرکت بدون خطا و با کمترین عارضه؛ اگر این باور را مبنا قرار دادیم دیگر جنسیت و قومیت و باور و مذهب در انتخاب و انتصاب افراد موضوعیت ندارد.

پزشکیان در تشریح دلیل تکرار مکرر این مسئله در سخنان خود اظهار داشت: متاسفانه ما ادعای اسلام و دیانت و باور به شاخص بودن تقوا در برتری افراد می‌کنیم، اما در عمل آن را نقض می‌کنیم. وقتی می‌گوییم به اصلاحات باور داریم، به این معنی نیست که جریانی به اسم اصلاحات را سر کار بیاوریم، بلکه به این معنی است که قبول داشته باشیم افراد شایسته بر سر کار بیایند و حتی اگر خود ما در معرض انتخاب برای منصبی بودیم و خودمان را شایسته نمی‌دانستیم، کنار بکشیم.

رئیس جمهور با اشاره به تلاش‌های در حال انجام برای تعریف تکالیف دستگاه‌ها متناسب با اسناد بالادستی و تعیین شاخص‌ها برای انتخاب و انتصاب افراد خاطرنشان کرد: همین گلایه‌هایی که اینجا از ناکارآمدی‌ها و مشکلات در عرصه‌های اقتصادی و ... به دفعات مطرح شد، ناشی از آن است که به جای انتصاب افراد توانمند و شایسته، دوستان و آشنایان و به قول معروف آدم‌های خودمان منصوب شده‌اند، در حالی که مسئولیت امانتی است که باید به اهلش سپرده شود.

پزشکیان با تاکید بر اینکه بیایید اصلاح را از خودمان آغاز کنیم و اگر در معرض انتخاب و انتصابی قرار گرفتیم که خود را شایسته آن نمی‌دانستیم، کنار بکشیم، گفت: مگر اعتراض ما به این نیست که افراد شایسته برای مناصب مختلف انتخاب نشده‌اند، پس بیایید ما مبنا را در انتخاب و انتصاب افراد بر شایستگی بگذاریم. همین امروز همه صندوق‌های بازنشستگی به شدت زیان‌ده هستند، پس اجازه دهید مسئولیت را در این صندوق‌ها به کسانی بسپاریم که تعهد بدهند می‌توانند این مجموعه‌ها را به سوددهی برسانند و اگر این کار را نکردند باید پاسخگو بوده و به جای تصویب پاداش و فوق‌العاده مدیریت برای خود، ضرر و زیان وارده را جبران کنند.

رئیس جمهور با انتقاد از رویکرد حاکم بر نظام اداره کشور که در آن ضرر و زیان در مجموعه‌ای که دوستان و آشنایان خود ما در آن حاکم هستند اشکالی ندارد، اما آنجا که دوستان و رفقای ما حاکم نیستند، ایراد دارد، افزود: بنده به دنبال اصلاح رویه‌ها برای حفظ و ارتقای اصول متعالی هستم که به آنها اعتقاد دارم؛ به دنبال اصلاح برای احقاق حق و اقامه عدالت هستم و با تمام وجود باور دارم که تبعیض، ظلم و بی‌عدالتی باید از بین برود.

پزشکیان با بیان اینکه اگر به حق عمل کنیم و حق را به حق‌دار برسانیم، نخبگان عطای کشور را به لقایش نمی‌بخشند، اظهار داشت: بیایید دست به دست هم دهیم و پناه کسانی باشیم که پناهی ندارند، فارغ از اینکه از چه قوم و جریان و منطقه‌ای هستند و چه باور و اعتقادی دارند. کینه‌ها را از دل‌ها بشوییم و به جای اینکه برای مردم پرونده تشکیل دهیم، به دردشان رسیدگی کنیم و بر اساس توانمندی و شایستگی به افراد احترام و جایگاه ببخشیم.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه قطعا هیچ‌کس بی‌عیب و نقص نیست، تصریح کرد: همه شما از بی‌عدالتی گلایه و انتقاد کردید، اما شرط عادل بودن این است که با کسی که با ما با بی‌عدالتی رفتار کرده نیز عادلانه و با عطوفت و مهربانی و در چارچوب قانون رفتار کنیم. حق، عدالت و انصاف حکم می‌کند که امروز بنده وقتی در جایگاه قدرت قرار گرفته‌ام، حتی با کسانی که با امثال بنده با بی‌عدالتی رفتار کرده و در مواجهه با ما قانون را نقض کردند، بر اساس عدالت، مهربانی و قانون رفتار کنم.

پزشکیان با اشاره به اینکه تغییر ساختار‌ها آسان، اما تغییر ذهنیت‌ها و رفتار‌ها سخت و زمان‌بر است، خاطرنشان کرد: اگر چه عادلانه و بر اساس قانون رفتار کردن با همه سخت و پیچیده است، اما باید همه دست به دست هم دهیم و با باور عمیق به این عقیده عمل کنیم، چرا که برای ساختن کشور و رفع مشکلات راه دیگری نداریم؛ اگر باور داریم که ایران برای همه ایرانیان است، باید همه دست به دست هم دهیم و آن را برای همه ایرانیان بسازیم.

رئیس جمهور با تاکید دوباره بر اینکه بنده به تنهایی یا حتی با همراهی و کمک بخشی از ایرانیان نمی‌توانیم ایران را بسازیم و همه باید به هم کمک کنیم، گفت: می‌دانم راه سختی را پیموده‌ایم و راه سخت‌تری را پیش‌رو داریم، اما ارزش و بزرگی انسان به عظمت درد‌ها و دغدغه‌هایی است که دارد و این هنر انسان بودن است که برای تحقق باور‌ها و اعتقاداتش سختی‌ها را تحمل کند. دشمنان می‌خواهند که ایران کهن و بزرگ تکه‌تکه شود و این هدف را با القای ناامیدی و عدم حضور ما پیگیری می‌کنند، پس باید «برای ایران» بمانیم. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار